Kotid-kotid-kotid!

25. oktoober 2009, Marianne S, Kommentaarid: 5
Varsti on juba kuuke möödas "Raamist väljas" väljakuulutamisest. Ideid on veeretet ja küpsetet küll ning on tagumine aeg tegudele asuda :)

Flickr favorites: 1. knit shoulder bag, 2. Feed me! なるとのサイフ, 3. mlw.enjoy trunk show, 4. Cheerio set, 5. animals · animales, 6. Bollywood 2, 7. Zipper pouch with hip hedgehogs, 8. africian model, 9. Streetpretty bag, 10. Laptop sleeve in linen and with folk embroidery, 11. My Green Bag, 12. rom_red, 13. Silk embroidered original Collaged purse-Orange cat, 14. Orange crocheted purse with felted flowers, 15. Frame coin purse, 16. Carteira em crochet tunisiano - "Tunisian Stitch" bag

Üks abiks koht nii algajale kui ka veidi kogenumalegi kotimeistrile on U-Handbag.
Blogi paremveerust leiab mitmeid põhjalikke ja rohke pildimaterjaliga varustet õpetusi erinevate kotivalmistamise detailide kohta.
Isiklikult plaanin ma kindlasti  ära proovida metallist kotiraami paigaldamise.
Just leidsin, et Ideepank on kokku kogunud mitmeid kotiteo-teemalisi viiteid!
* Keera lehte ja loe edasi...



Väike meeldetuletus misvõimalikke kotte kõik olemas on: poekotid, moekotid, arvutikotid, kosmeetikakotid, spordikotid, seljakotid, pidzhaamakotid, pesukotid, pesulõksukotid, kingikotid, pudelikotid, mobiilikotid, i-podi-kotid, teatrikotid, piknikukotid, rannakotid, suusakotid, vöökotid, õlakotid, randmekotid, sõrmusekotid, lõngakotid, vardakotid, raamatukotid, reisikotid, maitseainekotid, teesegukotid, sibulakotid ja... kohver. 

Ja kõik need kotid võivad olla ümmargused, kandilised, kolmnurksed, trapetsikujulised, pehmed, kõvad, kootud, heegeldatud, õmmeldud, lapitud, aplikeeritud, punutud, põimitud, sõlmitud, tikitud, maalitud, joonistatud, voolitud, vineerist väljasaetud, pehmest villast vilditud jne jne jne.

Lõpetan ühe isikliku näitega: see kummaline "diskokott", mille tegin 2006.a 12-koti jaoks, lihtsalt selleks et üks ammusest ajast kummitama jäänud ideeke teoks teha, on nüüd juba mõnda aega ühe Rootsi kollektsionääri kogus (via Amsterdam ja Sieraad 2006).  
Südamest sooviks, et "Raamist väljas" oleks piisavaks motivaatoriks, et oma "vanad ja ullukesed" või "uued ja värsked" ideed ellu viia.
Tekitasime Flickrisse oma koha, kuhu saab paigutada pilte nii  pooleliolevatest kui lõpuleviidud töödest. (Flickriga liitumine ei tohiks kellelgi konti murda :))
Kohtume seal!

Kommentaarid: 5

Oi kui palju kotte ja aitäh!:) Peaks ikka ka end käsile võtma, mitte ainult siin piilumas käima.
26. oktoober 2009.Kuutydruk
See U-handbag on tõesti väga kasulik leht. Avastasin selle isegi mõned päevad tagasi ja nii palju kasulikku seal olemas. Ja tõesti.. kotte on väga palju - sellised kirjas, mis ausalt öeldes pole pähegi tulnud. Nii paljude hulgast valida. :)
26. oktoober 2009.Margit K.
Kas neid "raudu" Eestis ka kuskil müüakse? Tänud viite(dete) eest, vahel on tõesti pisut virgutust tarvis. PS. mu ristilaps ütleb kosmeetikakoti kohta mukikott :)
28. oktoober 2009.KK
KK - karnaluks vist müüb, teisi ei tea. a etsys on soodsam :) muidugi kui vaid ühte tahta, siis ei tasu väljamaaga jamamine ära :)
28. oktoober 2009.MarianneS
Are you interested in purse frame? I am a guy work in a factory of purse Frames in China. Can you please add this link to your blog if you love it? http://www.92062.com/bag-frame.html
23. detsember 2009.purse frame supplier

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri