Tegudele! Kotitegudele!

30. november 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Seekord on lausa 3 teadaannet!

 

  • Esimene raamist väljuja on saabunud – Freddy arvutikott on ilus ja asine ning mis peaasi, täiesti toimiv ja kasutatav! Vaadake selle kauni koti pilte lähemalt meie galeriist!

 

 

  • Veel anname teada, et 6. detsembriks kuulutatud

HUULEPALSAMI TÖÖTUBA on VÄLJA MÜÜDUD!


Huvi on olnud ootamatult suur ning sellega seoses on väike võimalus, et jõuame veel teha kordustöötoa kolmapäeval, 15. detsembril Hobipunktis. Et uurida, kas nii vahetult jõulude eel veel huvilisi oleks, siis ootan võimalike huviliste märguandeid aadressil: leinaneima [!at] yahoo.com . Juhul, kui detsembris huulepalsami kordustöötuba ei toimu, siis uuel aastal tuleb kindlasti neid töötube veel! :=) 

 

 

  • Ühtlasi klaariks ära vana võla – täiesti ootamatult avastasin, et Hobipunkti eelmise teema „Aqua/Murumängud“ tunnustus ja präänik on jäänud välja hõikamata!  Olin täiesti kindel, et tegin seda juba ammu – vat mis võib juhtuda, kui 100 asjaga kogu aeg korraga tegeleda.

Aga parem hilja kui… Niisiis, kuna eelmise teema kotid olid kõik imekaunid ning üht teisele eelistada pea võimatu, siis otsustas Hobipunkti pere visata liisku. Õnnelik Hobipunkti püsiprääniku - kinkekaardi saaja on seekord INGRID. Palju õnne!





Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri