Uus teema

1. veebruar 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 2

Ongi käes hetk, mil saatusliku daami valitsusaeg läheneb lõpule, et anda teed uuele valitsejale. Et väljas lummab pidulik lumevalgus, siis viib ka seekordne teema meid glamuuri säravalt pillerkaarilt jalutama valguse ja vaikuse radadele. 


Uus teema kannab pealkirja VALGE VARJUNDID…

Seekordne kaunitar on kahvatu, kuid mitte verevaene. Tagasihoidlikku värvigammat elustamas põnevad tekstuurid ning nüansid - lumehelveste elegantne tants, härmatisekirme puudel, jääpurikate helk kuuvalgel…


Teemakohane raamat: "Preili Smilla lumetaju".


Nagu ikka, on koti tegemiseks aega 2 kuud ja 5 ülivajalikku varupäeva, ehk teema läheb lukku 5.  aprillil.


! Kuna Femme Fatale tähtaeg on 5. veebruar – siis on viimane aeg oma poolikud tööd tõsisemalt käsile võtta!  Nädalavahetus tõi galeriisse koguni 4 uut tööd




Kommentaarid: 2

Kui kihvt teema! Ja Smilla üks mu lemmikraamatuid, just selle lumeteema tõttu. Oh, peaks kohe mõtlema hakkama, aprillis äkki pole enam lund, mis inspireeriks :) Femme galerii on ka võrratu, üks kott ilusam kui teine.
1. veebruar 2010.KK
Oo, ma tegelikult juba ennustasingi, et ega lumi Teid inspireerimata jäta. Ja valge koti kavandeid mul peas juba lausa 3 . ei oskagi nüüd valida, millist teile esitlema hakata. Proovin seekord enne viimast hetke pihta hakata. Ja tõesti, Femme tase on siin küll kõrgustesse pürgiv.
1. veebruar 2010.mõisapreili

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri