Esmaspäevane postituvi + Polümeersavi avastamas vol. 3

10. mai 2010, Leina Neima, Kommentaarid: 0

NB! Artikli infot on ajakohastatud 2016. aasta juunis!!!


Enne tänast polümeersavi-teemalist jutukest palun kõiki lahkesti TARBETUST TARVILIKUKS lehele, sest meile on teinud külalisena oma esimese väga põneva tööjuhise REES. Nii, et kõigepealt vuta-vuta lugema ja imetlema!


Ja nüüd nagu lubatud, polümeersavi teemadel…


Voolimismass lausa kutsub erinevaid materjale järgi tegema ning katsetama oma „võltsijaoskusi“. Poolvääriskivide, keraamika, puidu ning klaasi järeleaimamine paelub paljusid, kes selle materjaliga töötavad.


Oma isiklike “mineraalide“ ja vale-klaasist pärlite nikerdamine tõmbab mindki nagu magnetiga. Õnneks või kahjuks üsna vähe aega olnud voolimismassiga mängimiseks. Väike galerii katsetustest on siiski ette näidata :=) 


Isuäratamiseks siia lisaks üks kollaaž veebiavarustest silma jäänud töödega ning külastage ka polümeersavist meistervõltsijate Flickri galeriid.


Flickr favorites: 1. Ocean Moonlight Necklace - Pendant Detail, 2. Faux Agates Group 1h, 3. Natural Warmth Necklace, 4. Box for PCAGOE Challenge, 5. BeachStones, 6. Faux travertine--next version, 7. Faux Lampwork bead made of Kato polyclay, 8. Texas opals, 9. Cinnabar Squares (kahjuks aastaks 2016 paljusid pilte veebist enam ei leia)


Mõned asjalikud õpetused esimeste sammude tegemiseks leiab siit:


Põnevat katsetamist!



Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri